

SAMPLE SCHEDULE

Note: Class times and exact schedule may vary slightly depending on the host city. The final schedule will be emailed to registered participants closer to the event.

DAY 1

Time	TEEN/SENIOR	JUNIOR/INTERMEDIATE
7:00pm - 7:30pm	CHECK-IN 7:00pm - 7:30pm	OFF
7:30pm - 9:00pm	BONUS CLASS All Faculty (1.5hrs)	OFF

DAY 2

Time	TEEN/SENIOR	JUNIOR/INTERMEDIATE
9:30am - 10:00am	CHECK-IN	CHECK-IN
10:00am - 10:45am	COMBINED CLASS (45mins)	
10:45am - 11:30am	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
11:30am - 12:15pm	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
12:15pm - 1:15pm	LUNCH (1hr)	
1:15pm - 2:00pm	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
2:00pm - 2:45pm	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
2:45pm - 3:30pm	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)

DAY 3

Time	TEEN/SENIOR	JUNIOR/INTERMEDIATE
9:00am - 9:45am	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
9:45am - 10:30am	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
10:30am - 11:15am	CLASS (45mins)	CLASS (45mins)
11:15am - 12:00pm	COMBINED CLASS (45mins)	